Archieven: Testimonials

Intertext bedrijfsvertalingen

Eva heeft voor ons een aantal juridische documenten vertaald. De samenwerking met haar verliep heel plezierig. Ze reageert snel, stelt zich flexibel op en houdt zich aan de afspraken.

 

Janssen & Partners BV, Zaltbommel

Voor een project dat wij zijn aangegaan met een groep Spaanse studenten heeft Eva voor ons een aantal teksten en vragenlijsten naar het Spaans vertaald. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en de snelheid van levering. We hebben de vragenlijsten inmiddels naar tevredenheid gebruikt en als er nog meer vertaalwerk uit deze klus voortkomt dan zullen we zeker Eva weer vragen!

Paßapalabras

Eva is a trustworthy translator, very up-to-date in her field with an eye for detail. She meets her deadlines and is a very pleasant person to work with.

Rob Nijbroek

Eva heeft voor mij de vertaling verzorgd van een artikel uit het Spaans. Vanaf het eerste contact heeft ze me het gevoel gegevens dat ze verstand van zaken heeft. Het resultaat was dan ook van goede kwaliteit en lekker leesbaar; inhoudelijk en met een heldere structuur. Daarnaast zijn de afspraken die we hebben gemaakt nagekomen en dat werkt zeer prettig. Ik beveel haar van harte aan!

Sonia M. Gómez Puente

Eva heeft een grote kennis van zowel de Spaanse als de Nederlandse taal. Zij werkt nauwkeurig en precies en is een betrouwbare businesspartner die zich aan haar afspraken houdt. Het redigeren van teksten gebeurt zeer nauwgezet en het resultaat is dan ook altijd een correcte, goedlopende tekst.