Vertaler Spaans-Nederlands

Zoekt u een vertaler Spaans-Nederlands of Nederlands-Spaans voor uw teksten of website? Dan bent u bij Camaleón Vertaalservice aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Reguliere vertalingen Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans
  • Beëdigde vertalingen Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans
  • Correctie en redactie van Spaanse en Nederlandse teksten
  • Proofreading (proeflezen)

Er is steeds vaker behoefte aan professionele vertalers Spaans.
Niet alleen zakelijk, maar ook privé is er steeds meer uitwisseling tussen Nederlandstalige en Spaanstalige landen. Een heldere, correcte communicatie is daarbij van groot belang.

Camaleón Vertaalservice kan u van dienst zijn met een ervaren, gediplomeerde en professionele vertaler Nederlands-Spaans of Spaans-Nederlands die bovendien staat ingeschreven in het Register Beëdigde tolken en vertalers, het Rbtv.

Moedertaalprincipe voor de vertaler Nederlands-Spaans én de vertaler Spaans-Nederlands
Camaleón Vertaalservice werkt volgens het moedertaalprincipe. Dat wil zeggen dat vertalingen altijd zorgvuldig worden nagekeken en zo nodig gecorrigeerd worden door een moedertaalspreker. Op deze manier wordt een aantal belangrijke kwaliteiten samengebracht: grondige kennis van de Spaanse taal en de gebruiken in het Spaanstalige land, grondige kennis van het Nederlands en de gebruiken in Nederland én een jarenlange vertaalervaring. De vertalingen lezen vloeiend en natuurlijk, zonder dat deze ‘vertaald’ aandoen.

Vertalen is een vak apart en een gedegen hogere opleiding is een absolute vereiste voor een goede vertaler. Zowel de vertaler Spaans-Nederlands als de vertaler Nederlands-Spaans die voor Camaleón wil werken zal dus in het bezit moeten zijn van een diploma van een tolk- of vertaalopleiding op minimaal hbo-niveau.

Heeft u een vertaler Nederlands-Spaans of een vertaler Spaans-Nederlands nodig?
Neemt u dan contact op met Camaleón door te bellen naar +31 (0)6 190 676 26.
U kunt ook een mail sturen naar info@camaleonvs.nl.
Of u vult een contactformulier in.

Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen. Stuur dan het te vertalen document mee en vermeld de gewenste leveringsdatum in uw mail.