Vertaalbureau Den Bosch

Heeft u een tekst of website die u graag wilt laten vertalen en zoekt u een vertaalbureau in Den Bosch?
Camaleón Vertaalservice is u graag van dienst met hoogwaardige professionele vertalingen.

Camaleón Vertaalservice is een goed aangeschreven vertaalbureau in Den Bosch waar u terecht kunt voor vertalingen van hoge kwaliteit. Camaleón vertaalt teksten, documenten, handleidingen en websites zowel uit als naar het Spaans.

Wij leveren de volgende diensten:

  • Reguliere vertalingen Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans
  • Beëdigde vertalingen Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans
  • Correctie en redactie van Spaanse en Nederlandse teksten
  • Proofreading

Hét vertaalbureau in Den Bosch voor reguliere vertalingen
Camaleón Vertaalservice vertaalt uiteenlopende teksten. U kunt denken aan bijvoorbeeld uw website, handleidingen, jaarstukken, promotiemateriaal, brochures, correspondentie met uw cliënten, menukaarten, et cetera.

Soms (lees: vaak!) voldoet Google translate niet en heeft u behoefte aan een gediplomeerd en ervaren vertaler die uw teksten daadwerkelijk begrijpt en deze, met behoud van stijl, kan vertalen naar de doeltaal. Goed vertalen blijft mensenwerk. Camaleón is hét vertaalbureau in Den Bosch aan wie u dit met een gerust hart kunt overlaten.

Wij werken volgens het moedertaalprincipe. Dit betekent dat vertalingen altijd zorgvuldig worden gecontroleerd en eventueel aangepast door een moedertaalspreker. Hierdoor worden eventuele ‘buitenlands klinkende’ woorden en zinsconstructies uit de vertaling gehaald en leest de vertaling vloeiend en natuurlijk.

Hét vertaalbureau in Den Bosch voor beëdigde vertalingen
Onze beëdigd vertaalster, Eva Fierst van Wijnandsbergen, is HBO-gediplomeerd en staat ingeschreven in het register van het Bureau beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder nummer 4735. Zij heeft daarbij de vermelding Specialisatie Juridisch Vertaler in Strafzaken.

Een beëdigde vertaling kan nodig zijn bij een officieel document dat moet worden overlegd aan bijvoorbeeld een notaris, een rechtbank, de IND of een overheidsinstelling. Het is afhankelijk van het soort document en het land van bestemming of de vertaling beëdigd moet zijn of niet. Lees hier meer over beëdigde vertalingen.

Voorbeelden zijn vonnissen, dagvaardingen, beschikkingen, testamenten, statuten, huwelijksakten, echtscheidingsconvenanten, geboorteakten, VOG’s, diploma’s, contracten, uittreksels van de Kamer van Koophandel, et cetera.

Correctie en redactie
Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Den Bosch voor het laten nakijken van uw Spaanse of Nederlandse teksten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren correctie- en redactiediensten voor allerlei soorten Spaanse en Nederlandse teksten.
Of het nu gaat om bestaande teksten of zelfgeschreven stukken, correspondentie of publiciteitsmateriaal, wij corrigeren en redigeren uw teksten met de grootste precisie.
Daarbij letten we op typfouten, grammatica, spelling, interpunctie en stijl.

Proofreading (proeflezen)
Ook kunt u uw vertalingen door ons laten proeflezen. Zo bent u verzekerd van een goed lopende, betrouwbare vertaling zonder fouten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via:

E-mail: info@camaleonvs.nl
tel: +31 (0)6 190 676 26
Of vul het contactformulier in.