Tarieven

Wilt u precies weten wat uw vertaling gaat kosten en wanneer deze klaar kan zijn?
Stuurt u mij de te vertalen tekst(en) toe en ik zal u een nauwkeurige prijsopgave met levertermijn doen toekomen. Dit is geheel vrijblijvend en uiteraard zal ik uw documenten met de grootste integriteit, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandelen.

Tarief reguliere vertalingen
Het tarief voor reguliere vertalingen is afhankelijk van het soort tekst, de complexiteit en lengte daarvan en de deadline.
Er geldt een minimumbedrag van € 25,00 per vertaling.

Tarief beëdigde vertaling Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans
Voor beëdigde vertalingen geldt doorgaans een iets hoger tarief dan voor reguliere vertalingen. Dit komt doordat een beëdigde vertaler verplicht is om vijfjaarlijks een minimum aantal pe-punten te behalen om de registratie als beëdigde vertaler te behouden. Dit brengt behoorlijk wat tijd en opleidingskosten met zich mee. Voordeel is dat u altijd kunt rekenen op een vertaler die optimaal is opgeleid en bijgeschoold.

Tarief apostille en legalisatie
Soms is voor een beëdigde vertaling naar het Spaans een apostille nodig. Dit is afhankelijk van door landen onderling afgesloten verdragen. Voor de afhandeling van de apostilleprocedure hanteer ik een tarief van € 35,00 exclusief de € 20,00 per apostille die de rechtbank rekent. Mocht u de apostille liever zelf regelen, dan kan dat natuurlijk ook. Ik kan u in dat geval uitleg geven over de gang van zaken bij de rechtbank.

Correctie- en redactiewerk
Voor het corrigeren of redigeren van uw teksten of vertalingen hanteer ik een woordtarief van € 0,03. Ik controleer uw teksten op spelling, grammatica en interpunctie. Indien gewenst pas ik ook de stijl aan, zodat uw tekst goed aansluit bij de beoogde lezer.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw

Op al mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van het NGTV van toepassing.