Diensten

Reguliere vertalingen icon

Beëdigde tolken

Meer informatie

Beedigde vertaling icon

Beëdigde vertalingen

Meer informatie

Over Camaleón Vertaalservice

Mijn naam is Eva Fierst van Wijnandsbergen en ik ben beëdigd en gediplomeerd vertaalster Spaans.
Meer informatie vindt u hier:

  Over mij  

Camaleón Vertaalservice werkt samen met:


Logo Rbtv klein

logo SIGV klein


 

 

 

Ervaringen met Camaleón

Marianne van Golverdinge, Intertext bedrijfsvertalingen
Eva heeft voor ons een aantal juridische documenten vertaald. De samenwerking met haar verliep heel plezierig. Ze reageert snel, stelt zich flexibel op en houdt zich aan de afspraken. 
Gerdien Hakeboom, Janssen & Partners BV
Voor een project dat wij zijn aangegaan met een groep Spaanse studenten heeft Eva voor ons een aantal teksten en vragenlijsten naar het Spaans vertaald. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en de snelheid van levering. We hebben de vragenlijsten inmiddels naar tevredenheid gebruikt en als er nog meer vertaalwerk uit deze klus voortkomt dan zullen we zeker Eva weer vragen!
Carolina Miranda, Cocoas Massage & Spa
Realmente me siento muy satisfecha, excelente el trabajo realizado, fue rápido y en el tiempo prometido.
Kristel Kooijman, Paßapalabras
Eva is a trustworthy translator, very up-to-date in her field with an eye for detail. She meets her deadlines and is a very pleasant person to work with.
Rob Nijbroek
Eva heeft voor mij de vertaling verzorgd van een artikel uit het Spaans. Vanaf het eerste contact heeft ze me het gevoel gegevens dat ze verstand van zaken heeft. Het resultaat was dan ook van goede kwaliteit en lekker leesbaar; inhoudelijk en met een heldere structuur. Daarnaast zijn de afspraken die we hebben gemaakt nagekomen en dat werkt zeer prettig. Ik beveel haar van harte aan!