Beëdigd tolk / vertaler

Bent u op zoek naar een beëdigd tolk of vertaler Spaans? Camaleón is u graag van dienst met hoogwaardige, professionele beëdigde vertalingen en tolkdiensten Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans.

Mijn naam is Eva Fierst van Wijnandsbergen en ik ben beëdigd tolk/vertaler Spaans. U kunt bij mij terecht voor de beëdigde vertaling van verschillende soorten documenten en akten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een volmacht, uw huwelijkse voorwaarden, de statuten van uw bedrijf, een uittreksel van de Kamer van Koophandel, een testament, et cetera.
Ook voor tolkdiensten bent u hier aan het juiste adres. Ik kan u als beëdigd tolk Spaans bijstaan in verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld bij het passeren van aktes bij de notaris.

Wbtv en ORTV
Sinds 2011 sta ik ingeschreven in het Register van het Bureau beëdigde tolken en vertalers, het zogenoemde Wbtv. U kunt mij als beëdigd tolk/vertaler vinden onder nummer 4735, met de specialisatie Juridisch Vertaler in Strafzaken.
Helaas is het Wbtv opengebroken en worden er tegenwoordig ook tolken toegelaten die een lager taalniveau (B2) hebben. In het register van de ORTV worden alleen tolken toegelaten met het hogere C1-niveau. Zij beheersen de Nederlandse én de vreemde taal op hoog niveau. C1-tolken voldoen bovendien aan strenge kwaliteits- en integriteitseisen.

SIGV en NGTV
Daarnaast ben ik lid van Stichting Instituut Gerechtstolken en -Vertalers SIGV en ben ik aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers NGTV. Voor beide gelden strenge toelatings- en opleidingseisen.

Niet alleen particulieren, maar ook veel overheidsinstanties, bedrijven, notaris- en advocatenkantoren maken al jaren naar tevredenheid gebruik van de tolk- en vertaaldiensten van Camaleón.

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte?
Neemt u dan contact met mij op via +31 (0)6 190 676 26 of info@camaleonvs.nl.
Ook kunt u het contactformulier invullen.