Diensten

Reguliere vertalingen icon

Reguliere vertalingen

Meer informatie

Beedigde vertaling icon

Beëdigde vertalingen

Meer informatie

Tekstrevisie icon

Tekstrevisie

Meer informatie

Over Camaleón Vertaalservice

Mijn naam is Eva Fierst van Wijnandsbergen en ik ben beëdigd en gediplomeerd vertaalster Spaans.
Meer informatie over mijzelf vindt u hier:

  Over mij  

Camaleón Vertaalservice werkt samen met:

logo_ngtv_fc-smallest

Logo Rbtv klein

logo SIGV klein

Logo Holandalucia3

Ervaringen met Camaleón

Gerdien Hakeboom, Janssen & Partners BV
Voor een project dat wij zijn aangegaan met een groep Spaanse studenten heeft Eva voor ons een aantal teksten en vragenlijsten naar het Spaans vertaald. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en de snelheid van levering. We hebben de vragenlijsten inmiddels naar tevredenheid gebruikt en als er nog meer vertaalwerk uit deze klus voortkomt dan zullen we zeker Eva weer vragen!
Carolina Miranda, Cocoas Massage & Spa
Realmente me siento muy satisfecha, excelente el trabajo realizado, fue rápido y en el tiempo prometido.
Kristel Kooijman de Calisaya
Eva is a trustworthy translator, very up-to-date in her field with an eye for detail. She meets her deadlines and is a very pleasant person to work with.
Rob Nijbroek
Eva heeft voor mij de vertaling verzorgd van een artikel uit het Spaans. Vanaf het eerste contact heeft ze me het gevoel gegevens dat ze verstand van zaken heeft. Het resultaat was dan ook van goede kwaliteit en lekker leesbaar; inhoudelijk en met een heldere structuur. Daarnaast zijn de afspraken die we hebben gemaakt nagekomen en dat werkt zeer prettig. Ik beveel haar van harte aan!
Sonia M. Gómez Puente
Eva heeft een grote kennis van zowel de Spaanse als de Nederlandse taal. Zij werkt nauwkeurig en precies en is een betrouwbare businesspartner die zich aan haar afspraken houdt. Het redigeren van teksten gebeurt zeer nauwgezet en het resultaat is dan ook altijd een correcte, goedlopende tekst.